РОМБУЛЕКС ООД
София, ул. "Владайска" 38
тел.: 02/ 852 47 89 • факс: 02/ 953 40 97
E-Mail:
Предприятие от групата на Romex, Германия
Начало Новини
3.jpg
Новини
Нов онлайн хоби магазин ПДФ Печат Е-мейл
Четвъртък, 22 Септември 2016 08:16

Заповядайте в нашия новосъздаден онлайн магазин за хоби продукти. Там ще се можете да се запознаете и свободно да поръчате продукти от хоби серията ни Fugli.

 
Обект Луфтханза Техник АД ПДФ Печат Е-мейл
Сряда, 21 Октомври 2015 09:37

ЗАДАЧА:

Луфтханза Техник АД е лидер на световния  пазар в поддръжката, диагностиката, тестването и ремонта на транспортни самолети. Поддръжката на всеки десети самолет в света се извършва от Луфтханза Техник. Подовите повърхности в хангара за поддръжка трябваше да бъдат подновени, като същевременно, както оптически, така и технически да отговарят на високите изисквания на Луфтханза Техник АД. Освен това, трябваше да бъдат спазени критериите на техниката на безопасност и охрана на труда, като покритията ограничат и елиминират опасността от плъзгане.


ROMEX® - Решение:

В резултат на интензивен диалог Ромекс успя да убеди клиентите в предимствата на своята концепция, при която консултациите, ръководството, материалите и тяхната доставка, извършването на работата и гаранцията  се осъществяват и координират от едно място. Преди всичко, относно проблема за противоплъзгащите покрития чрез посипване със специални кварцови пясъци бе представено оптималното решение, което отговаря, както на изискванията на техниката на безопасност, така и на възможността за достатъчно добро почистване.  РОМЕКС® , т.е. местното дъщерно дружество "РОМБУЛЕКС  OOД"  изпълни покритията професионално и съгласно  напрегнатия график, което удовлетвори напълно Луфтханза Техник.

 
ROMEX AG разработи продукта Rompox 1107 ESD ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 25 Септември 2009 00:00

cat-esdСлед продължителни изследвания в течение на две години, отделът за "Разработки и изследвания" към фирма "ROMEX" AG - Германия, разработи продукта Rompox 1107 ESD, антистатичен материал от ново поколение.

 

 

 

 

 

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Новини

Материали за изтегляне

Материали за продуктите на РОМБУЛЕКС ООД