ESD-podovo-pokritie3

Антистатична ESD система

С ROMPOX 1107 ESD се изпълняват антистатични саморазливни подове в промишлената електроника в компютърното производство, телекомуникационната техника, автомобилната електроника, лаборатории, операционни зали, стерилни зони /бели стаи/, реанимационни зали, фармация и във всички производства, където има опасност от взрив. Тези покрития отговарят на изискванията на DIN EN 61340.
Parkingi-i-garazhi15

Паркинги и гаражи

Като дългогодишен специалист ROMEX® предлага тествани и сертифицирани, специално разработени висококачествени системи за многоетажни и подземни паркинги и гаражи. Качеството на системите са гарантирани и надвишават общо приетите стандарти.
skladove-haleta-proizvodstvo18

Складове, халета, производства и др.

Ние предлагаме индивидуални решения за вашите нужди. Нашият опит означава вашия успех.

Всяка област на приложение има различни изисквания. Следователно покритието трябва да е подходящо за очакваните натоварвания и характеристики. Ние ви съветваме от самото начало и заедно избираме най-добрата система за вашата област на приложение.

hranitelno-vkusova-promishlenost6

Хранително-вкусова промишленост

ROMEX® Покривни системи на полимерна основа за хигиенно безупречни и лесни за поддръжка подове и стени.
Необработените бетонови подове, включително шлайфани, както и фугите при подови плочки не могат да предложат оптимална защита срещу развитието на бактерии и гнилостни процеси и с това да застрашат хигиената в предприятието.
dekorativni-dizainerski-podove2

Декоративни и дизайнерски подове

Декоративните покрития предлагат възможност за индивидуално оформяне на производствени, търговски, служебни и лични пространства, магазини, търговски центрове, изложбени зали, музеи, офиси, училища, детски градини и други където декоративния ефект трябва да предаде положителни впечатления. Лесни за поддръжка и почистване.
zdravni-zavedeniq-i-bolnici4

Здравни заведения и болници

Подходящият под в чистите стаи е жизненоважен за целия стандарт на качество в компанията и нейните продукти.

Покритията за чисти помещения ROMEX® са без фуги, устойчиви на абразия и без прах. По този начин те осигуряват хигиена и микробактериална безопасност, тъй като няма критични слаби места като фугите.

vunshni-sistemi7

Външни системи

ROMPOX 1080

Еластична подова система за премостване на пукнатини. Специално подходяща за външна употреба върху основи от желязо, ламарина и порест асфалт.